Услуги

Начало » Услуги

Кредити срещу залог

Ако имате спешна нужда от пари, заповядайте в който и да е офис в цялата страна. Срещу залог на вашите вещи, ценности, мобилни телефони или автомобили ще получите нужната ви сума на изгодна лихва.

Всяка една заложна къща на дружеството приема широк спектър от движими вещи за обезпечение, а именно: бижута, ценности, телевизори, видеотехника, музикални уредби, скъпа битова техника и др. Не се приемат като обезпечение предмети на изкуството, поради особения режим, под който са поставени тези вещи, както и недвижими имоти.

Консултации

Нашият екип от висококвалифицирани експерти с удоволствие ще отговори на всички ваши въпроси свързани с кредитирането и лизинга.

Благодарение на дружеството „София Комерс Кредит Груп” АД имате възможност да получите бързо небанково финансиране под формата на кредити. Услугата е насочена към области и ситуации изискващи бързи кредитни решения. С цел бързо усвояване, процедурата е опростена до възможния минимум, а сред предлаганите възможности са не само традиционните форми на кредитиране, но и гъвкави форми като „АВАНСкредит”, „РЕкредит” и „SOSкредит”.

Доверете ни се.
За контакти: 02 / 962 96 90;
02 / 96 16 700

ОЩЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БЪРЗИ БИЗНЕС И ПОТРЕБИТЕЛСКИ ЗАЕМИ!

Посетете страницата на "София Комерс Кредит Груп АД".